040 - 93 27 00

Sök på webbplatsen:
Lars Corselli - Förenade Bil i Malmö

”Jag har provat på en hel del när det gäller bilvård, men hittills aldrig träffat på någon som SONAX Center i Malmö. Produkt, service och lokaler håller yppersta klass”


Lars Corselli
Försäljningschef Förenade Bil Malmö


Läs fler referenser


Med SONAX på Formel 1

2010-08-26

Formel 1 är det ultimata inom motorsport. Och SONAX lackskydd är det ultimata för din bil.

När Formel 1-cirkusen vartannat år kommer till Hockenheim i Tyskland är därför alltid SONAX på plats som "official supplier" till teamet Vodafone McLaren Mercedes.

I år var det dessutom extra festligt eftersom SONAX fyller 60 år. Återförsäljare från hela världen hade bjudits in till tre intensiva dagar fyllda med fart, fläkt och fest. Svenska deltagare var representanter för SONAX i Malmö, som sålt flest lackbehandlingar i Sverige, och Ercan Okur, Förenade Bil i Malmö, som sålde flest lackbehandlingar i Malmö 2009."Det var häftigt att se Formel 1 och jag blev imponerad av hur stort SONAX är ute  i världen, berättar Ercan Okur. Vi satt på Mercedes VIP-läktare och fick uppleva hela evenemanget - makalöst!"

Även Halil Kücük, VD på HelaBilen, var överväldigad av alla intryck och SONAX position inom bilbranschen. "Vilken härlig atmosfär! Och så mycket folk. Det var större än jag hade förväntat mig. Att SONAX kan genomföra ett arrangemang av den här storleken i tre dagar - det var verkligen imponerande."

Alla nyheter

2015-04-09 - Vi flyttar
2011-10-18 - SONAX utsedd till årets märke
2010-08-26 - Med SONAX på Formel 1
2010-08-26 - SONAX Malmö har ny hemsidaWebbproduktion: Ahltorpmedia AB